miercuri, noiembrie 17, 2010

Si asa mi s-a furat mie laptop-ul

Iaşi: Atenţie studenţi: Nicky intră în cămine şi vă lasă fără bunuri după ce vă câştigă prietenia (UPDATE)

onel Mocănaşu, care se recomandă apropiaţilor Nicky, şi-a lăsat mai mulţi amici fără telefoane, bani, laptopuri şi chitări. Ultima

„spargere" a dat-o în căminul T 17 din campusul Tudor Vladimirescu din Iaşi, de unde a luat trei laptopuri şi un mobil de la nişte studente la Arhitectură. Prins de două ori în flagrant, tânărul a fost lăsat în libertate de poliţişti.

14.55 Ionel Mocănaşu se pare că a fost reţinut astăzi dimineaţă de poliţiştii bucureşteni. Cel mai probabil, acesta va da ochii şi cu poliţiştii ieşeni.

Irina Tătăranu (24 de ani) este studentă la Arhitectură şi îl ştia pe Ionel Mocănaşu (29 de ani) de doi ani, de la Vama Veche. S-au cunoscut mai bine în urmă cu două săptămâni, la Iaşi. Tănărul s-a prezentat ca fiind Alex Noviţchi, nume pe care îl foloseşte frecvent când leagă prietenii. Cei doi au început o relaţie, Ionel a invocat că nu are unde să rămână peste noapte şi a fost invitat în camera de cămin.

Irina Tătăranu a depus plângere la Poliţie

După doar două nopţi dormite la locuinţa fetei a lăsat-o pe Irina şi pe cele două colege ale ei fără trei laptopuri şi un mobil. Furtul a avut loc pe 13 octombrie. „Eu am plecat la ore pe la 9.00 şi el a rămas singur în cameră. La 10.30 am revenit şi am văzut că lipsesc laptopurile. M-am dus direct la Poliţie să fac plângere", spune Irina. Plângerea a fost înregistrată la Poliţia Muncipiului. „Este vorba de un singur caz de furt din Iaşi, cercetat de Poliţie", a declarat Lucian Mursa, şeful Poliţiei Municipiului Iaşi.

Dezvăluiri de la victime

Imediat după păgubire, tânăra a aflat că Nicky este de fapt Ionel Mocănaşu şi că a procedat la fel cu încă patru persoane din ţară: Anca Lazăr, Radu Eduard , Alin Istrate, din Bucureşti şi Dorin Panduru din Cluj.

Toţi spun că Ionel mai întâi şi i-a făcut amici, după care „i-a operat". Alin Istrate a fost lăsat anul trecut de Ionel fără telefon şi fără 6.000 de lei. „Îl ştiam de prin cluburi din Bucureşti, îmi zicea că nu are unde dormi şi l-am primit la mine de vreo trei ori. Eram prieteni, iar ultima dată a zis să şi fure ceva, după care a dispărut ", povesteşte Alin.

De la Radu Eduard a furat 1.500 de euro şi 3.000 de lei, iar de la Dorin Panduru şi-a însuşit trei chitări. „L-am cunoscut la un concert, vorbeam la telefon, iar la un moment dat m-a sunat că e în Cluj şi că nu are să doarmă. L-am primit la mine şi de aici a plecat cu chitările", spune Dorin.

De la Dorin Panduru a furat trei chitări

Ancheta tărăgănează

Irina este nemulţumită că poliţiştii nu se implică în găsirea lui Ionel.„Au venit în cămin să ia imagini de pe camerele de luat vederi după 12 ore de la depunerea plângerii, iar imaginile se şterg automat după 8 ore. Nu au luat nici amprente", spune Irina.

Lui Radu Eduard i-a luat bani în lei şi euro

Intrigat de cum îşi fac oamenii legii treaba este şi Radu Eduard. „M-am tot dus la Secţie să întreb ce s-a aflat, dar nu eram băgat în seamă", spune acesta.

5 comentarii:

AlyS. spunea...

E bine ca ai reusit sa-l recuperezi :)

Onmusique.info spunea...

Îţi place să scrii articole şi eşti pasionat de muzică?
Eşti la curent de fiecare dată când artiştii tăi preferaţi lansează ceva nou?
Îţi place muzica în general sau asculţi doar un anumit gen?
Îţi place să te uiţi la filme şi să le povesteşti celorlalţi filmele care ţi-au plăcut cel mai mult?
Doreşti să promovezi artişti prin interviuri, biografii, ştiri?
Îţi place să te distrezi la concerte, să faci poze, iar a doua zi să povesteşti atmosfera?
Alătură-te echipei ONmusique.info – un site cu şi despre muzică!
Contact: onmusique@yahoo.com
Onmusique.info – Pentru că muzica aparţine tuturor!

opiniibsvi spunea...

foarte tare blogul.eu te-am adaugat la prieteni,daca vrei ca si tu sa ma adaugi in lista ta ar fi o mare placere pt mine.succes

Anonim spunea...

ionel aka alex novitchi aka niky s-a asezat cu cortul langa noi in vama veche si ne-a furat 2 telefoane si bani si aparat foto..plus lantisor de aur..daca stie cineva si a gasit toate acestea va rog sa ne contactati!!!!!

Anonim spunea...

Sheesh... Inca un motiv sa nu mai merg in Vama. Oricum, dezamagitoare reactia Politiei :( Sper sa se faca dreptate...